nieuws

Directie Hanzevast capital vanuit eigen gelederen versterkt

Geen categorie

Na afronding van het AFM toetsingstraject, waarbij ze zijn getoetst op betrouwbaarheid en deskundigheid, zijn Jos Westra en Martijn Mobach per 1 november 2012 toegetreden tot de directie van Hanzevast capital BV en Hanzevast capital NV. Beiden komen voort uit de eigen gelederen van de Hanzevast organisatie en blijven hun huidige taken ook vervullen in hun nieuwe positie.

Westra (32) is sinds november 2011 directeur/bestuurder van Hanzevast Real Estate en daarmee eindverantwoordelijk voor het feitelijke beheer van de vastgoedfondsen van Hanzevast. Mobach (43) is sinds 1 mei 2011 directeur/bestuurder van Hanzevast Shipping, waarvoor hij vijf jaar een Duitse rederij met 35 schepen leidde. Mobach voer zelf twaalf jaar wereldwijd op de grote handelsvaart, waarvan de laatste jaren als gezagvoerder. Jaap Wolters, oprichter en bestuursvoorzitter van Hanzevast, blijft ook in functie. Hanzevast capital krijgt hiermee dus een driekoppige directie.

Reageer op dit artikel