nieuws

Al veertig jaar Vastgoedmarkt

Geen categorie

Vandaag verschijnt Vastgoedmarkt van januari 2013. Daarmee gaat Vastgoedmarkt, marktleider in de commercieel onroerendgoedsector, zijn veertigste jaargang in.

Al veertig jaar Vastgoedmarkt

Dat is op een moment dat deze sector in ons land, op de top van het winkelsegment na, over een breed front in zwaar weer verkeert. Dat blijkt vrijwel dagelijks uit de berichtgeving in de digitale nieuwsbrief van Vastgoedmarkt.

Met de naamgeving Vastgoedmarkt destijds bij de oprichting, werd dit tot dan niet bestaande begrip in Nederland geïntroduceerd. De doelstelling van het blad was, is en blijft om de transparantie in het vastgoed in ruime zin te bevorderen. Eigen onderzoek vormt daarbij vanaf het begin de basis. Onderzoek heeft gelukkig in de afgelopen decennia in toenemende mate ook bij diverse instellingen en marktpartijen tot initiatieven geleid. Gezien de uitdagingen waarvoor de sector als geheel staat, zal de bewaking van de kwaliteit van die transparantie en de verdere uitbouw daarvan in alle disciplines van de markt centraal moeten staan. Dat kan de geloofwaardigheid en het imago van deze belangrijke bedrijfstak alleen maar ten goede komen.

Reageer op dit artikel