Belgische tak Men at Work failliet

Belgische tak Men at Work failliet
Men at Work-winkel in Amsterdam

Ook de Belgische tak van kledingwinkelketen Men at Work is failliet. In Nederland werd eind vorige maand al bankroet aangevraagd voor 27 winkels.

Daar komen nu de drie vestigingen in Antwerpen, Brugge en Gent bij en de kledingwinkel Fish & Chips in Antwerpen die van hetzelfde concern is. Ook het hoofdkantoor in Antwerpen valt onder het faillissement. Net als in Nederland wordt getracht Men at Work in België een doorstart te geven, zo laat een woordvoerder van de curator weten.

In Nederland hebben zich inmiddels meerdere partijen gemeld met interesse in een overname van de winkels of een deel van de boedel. Met een aantal van hen voert de curator volgende week gesprekken, laat een woordvoerster weten. De aanmeldtermijn voor potentiële kopers is inmiddels verstreken.

Bij Men at Work Nederland werken 425 mensen. Men at Work is al langer in de financiële problemen. Voor het nieuws over het faillissement naar buiten werd gebracht hielden meerdere vestigingen al een opheffingsuitverkoop.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.