DZAP en Robert Guijt lanceren joint venture Drive

DZAP en Robert Guijt lanceren joint venture Drive

Ontwerp- en projectmanagementbureau DZAP Groep (DZAP) lanceert DRIVE Impact Management, een joint venture tussen DZAP en specialist in gastvrijheids- en belevingsconcepten Robert Guijt.

De joint venture is gelanceerd onder de naam Drive Impact Management (Drive) en richt zich op bewustwording, advisering, training en begeleiding bij de ontwikkeling en implementatie van gastvrijheidsconcepten en gastvrijheidsbeleving in de sectoren hospitality, kantoor en retail.

Guijt, tevens associate-partner van The Hostmanship Group, ontwikkelaar van het gelijknamige gedachtengoed, leidt Drive als directeur en werkt vanuit het kantoor van DZAP in Naarden.

Edward Vis, directeur-eigenaar van DZAP:  'De joint venture met Robert Guijt draagt sterk bij aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bureau omdat we hiermee gastvrijheids- en belevingsconcepten toevoegen aan ons portfolio. In de huidige markt waar werken, wonen, ontmoeten en ontspannen steeds meer samensmelt en is verweven, is hier steeds meer behoefte aan.

DZAP is een advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau gevestigd in Naarden. Sinds 1995 ontwerpt en realiseert het bureau aansprekende gebouwen en eigentijdse, vaak spraakmakende interieurs voor eigenaren en gebruikers van voornamelijk kantoren. DZAP telt 50 medewerkers en heeft een vooraanstaande positie op de Nederlandse markt voor commercieel vastgoed. Voor meer informatie zie www.dzap.nl.

Robert Guijt heeft een  trackrecord opgebouwd in hospitality en ‘hostmanship’, onder andere als Food & Beverage Director van het persdorp van het Olympisch Comité in Barcelona, bij de Nationale Opera & Ballet in Amsterdam, als adjunct-directeur van Koninklijk Theater Carré en meest recent van het DeLaMar Theater.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.