nieuws

Bouwinvest boekt goed eerste half jaar

Financieel

Bouwinvest REIM heeft een goed eerste half jaar achter de rug. De totale vastgoedportefeuille leverde een rendement op van 5,9 procent (excl. valutaresultaat).

De totale vastgoedportefeuille leverde een rendement op van 5,9 procent (excl. valutaresultaat). Het Bouwinvest Residential Fund leverde een zeer grote bijdrage van 9,9 procent. Het Bouwinvest Retail Fund boekte een rendement van 4,8 procent en het Bouwinvest Office Fund 3,5 procent. Het beheerd vermogen groeide naar 7,9 miljard euro.

Sinds 1 juli 2016 zijn drie nieuwe investeerders in het Residential Fund gestapt. Deze institutionele beleggers committeerden zich voor een totaalbedrag van 154 miljoen euro. De afgelopen twee jaar zijn er veertien investeerders tot dit fonds toegetreden. 

Reageer op dit artikel