nieuws

Deutsche Bank financiert twee logistieke objecten

Financieel

Asset manager Equity Estate en Deutsche Bank hebben een herfinanciering gesloten voor een bedrag tot 27 miljoen euro voor twee logistieke objecten in Amsterdam en Schiphol.

Deutsche Bank financiert twee logistieke objecten

Het betreft een herfinanciering van twee single tenant logistieke objecten aan de Koolhovenlaan 35-45 (tot 13,75 miljoen euro) te Schiphol-Rijk en de Lipariweg 6 (tot 13,25 miljoen euro) in Amsterdam Westpoort. Deze zijn in eigendom van AB CPFM Real Estate I en AB CPFM Real Estate IX, twee vehikels van een joint venture van Equity Estate en Arab Bank.

Beide objecten zijn ontwikkeld voor de huidige huurders. Het object te Schiphol-Rijk omvat circa 10.200 m2 logistieke ruimte, 6.200 m2 kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen en is in zijn geheel verhuurd aan Ricoh. Stora Enso heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de circa 24.000 m2 logistieke ruimte, 1.400 m2 kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen op de Lipariweg in Amsterdam Westpoort.

CBRE heeft namens Equity Estate de herfinanciering gearrangeerd. CBRE doet ook het property management van de gebouwen. Greenberg Traurig heeft Equity Estate bijgestaan op juridisch gebied. (JvB)

Reageer op dit artikel