nieuws

Lening ING REF van 32 miljoen voor Delin Capital

Financieel

Logistiek vastgoedvermogensbeheerder Delin Capital Asset Management (DCAM) heeft een lening van 32 miljoen euro afgesloten met ING Real Estate Finance. Waarborg voor de lening vormt het 44.142 m2 grote distributiecentrum van het bedrijf in Waddinxveen.

Het betreffende geconditioneerde magazijn voor levensmiddelen en dranken is in totaliteit verhuurd aan Van Uden Groep. Het logistiek centrum werd in 2015 aangekocht voor DCAM’s Capital Preservation Portfolio (CPP I).

Met de huidige lening is de financiering geregeld van alle zestien objecten die in het CPP I-fonds zijn ondergebracht. Het totale fondsvolume bedraagt 500 miljoen euro. De beleggingen liggen op de grote transporthubs in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België.

 

Reageer op dit artikel