nieuws

Fonds BNP Paribas succesvol gesloten

Financieel

BNP Paribas Real Estate Investment Management Luxembourg heeft haar Next Estate Income Fund II (NEIF II) op 15 juni succesvol gesloten.

Dat laat de vastgoedvermogensbeheerder weten. De toegezegde participaties, meer dan de beoogde 500 miljoen euro, worden belegd in bestaande en nieuw te ontwikkelen objecten in de belangrijkste kantorenmarkten van de eurozone. Het fonds verwierf recentelijk onder meer kantoorobjecten in Parijs, Luxemburg, Dublin en Milaan en blijft uitkijken naar prominente kantoorgebouwen in de centrumsteden van de eurozone.

Henri Romnicianu, head of Capital Raising voor de pan-Europese fondsen: ‘De sluiting van het fonds is zeer succesvol verlopen en bevestigt ons internationale profiel met beleggers uit Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Ierland, Italië en Spanje. De ‘NEIF’-fondsen beantwoorden aan de behoeften van pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen op zoek naar ‘income-driven’ strategieën.’ Beleggingen in de Europese kernmarkten blijven volgens hem aantrekkelijke kansen bieden, ‘zeker in het huidige, onzekere economische klimaat’.

Reageer op dit artikel