nieuws

Kempen & Co weer bovenaan Extel-ranglijst

Financieel

De Extel Awards zijn vandaag bekend gemaakt; binnen de financiële industrie het equivalent van ‘De Oscars’. Door de de beursgenoteerde Europese vastgoedbedrijven is Kempen & Co voor het vierde jaar op rij gekozen als Europa’s nummer 1 effectenmakelaar.

Dat meldt de Amsterdamse zakanbank, die dit jaar vier Extel ‘team’ Awards won en daarnaast drie individuele nummer 1 posities behaalde. Vier awards werden binnengehaald in de categorie Benelux en drie awards in de categorie Real Estate. Vanwege de gefocuste nichebenadering zijn dit ook de enige categorieën waarin Kempen deelneemt aan de Extel Awards.

Volgens Anko Gerlofs, managing director van Kempen & Co Securities, zijn de resultaten vooral een weerspiegeling van de erkenning van Kempen’s top positie in de markt: ‘Wij zijn een Europese broker met een focus op specifieke nichemarkten. In deze markten maken investeerders en bedrijven een weloverwogen keuze ten gunste van experts met een sterk track record en een solide netwerk in een bepaalde niche. Net als vorig jaar hebben we meerdere topposities bereikt in allebei de niches waarin we hebben meegedaan: Benelux en European Real Estate. We zijn van twee naar drie individuele #1 posities gegaan en, belangrijker nog, hebben als team een extra top 3 positie behaald.’ 

Dit jaar participeerden meer dan 19.000 investment professionals van 2.881 buyside firms, 270 brokage houses/research providers en 963 quoted companies in de Extel Awards 2016.

 

Reageer op dit artikel