nieuws

Goodman tekent 1 miljoen m2 logistieke ruimte

Financieel

Goodman heeft de eerste helft van het boekjaar 2016 succesvol afgesloten. Goodman heeft huurovereenkomsten getekend voor bijna een miljoen m2 logistieke ruimte in continentaal Europa, met momenteel meer dan 720.000 m2 in aanbouw, waarvan ongeveer 544.000 m2 startte in de verslagperiode.

Goodman heeft in de Benelux overeenkomsten getekend voor een verhuurbare oppervlakte van in totaal 158.000 m2. Dit succes komt voort uit de grote verhuuractiviteit binnen het bestaande portfolio van Goodman, waardoor de bezettingsgraad in België en Nederland 100 procent blijft.

In de eerste helft van het boekjaar zag Goodman veel verhuuractiviteit in zijn vastgoedportfolio in de Benelux, van in totaal 96.000 m2. In België realiseerde Goodman een belangrijke huurverlenging met logistiek dienstverlener Distrilog voor een faciliteit van 45.000 m2 in Willebroek.

In de eerste helft van het boekjaar 2016 stegen de totale activa onder beheer tot 22,4 miljard euro, een stijging van 10 procent in vergelijking met het jaar ervoor.

Reageer op dit artikel