nieuws

FGH gaat op in Rabo Real Estate Finance

Financieel

De nieuwe vastgoedorganisatie binnen de Rabobank krijgt de naam Rabo Real Estate Finance. Dat maakte chief commercial officer Roel van de Bilt op 9 maart 2016 bekend bij de presentatie van het Vastgoedbericht 2016.

Het gaat nu echt gebeuren, stelt chief commercial officer Roel van de Bilt van Rabo-dochter FGH Bank. De integratie van de vastgoedfinancier in de moederorganisatie krijgt in de tweede helft van 2016 haar beslag. Tot die tijd is het business as usual, benadrukt hij. ‘We brengen voor de 21e keer ons Vastgoedbericht uit. Ook de uitreiking van de FGH Vastgoedprijs in november gaat gewoon door. We zijn open for business.’

De aankondiging van de integratie van FGH Bank in Rabobank op 20 januari 2015 kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Daarna bleef het stil. Niet raar, vindt Van der Bilt. ‘Zo’n integratie is een proces dat zorgvuldigheid vereist. De Rabobank Groep blijft een grote vastgoedspeler. Dat blijkt wel uit de nieuwe naam. Alle kennis op het terrein van vastgoed binnen de bank wordt samengebracht in een nieuwe structuur. De leiding is in handen van een nieuw team, waarin mensen uit beide organisaties zitten.’

> Lees meer in het achtergrondartikel over het FGH Vastgoedbericht 2016: ‘We balanceren op het slappe koord’ (alleen voor abonnees)

Reageer op dit artikel