nieuws

Savills IM vergroot vastgoedportefeuille

Financieel

Savills Investment Management heeft zijn vastgoedportefeuille in de Benelux en Frankrijk in 2015 zien stijgen met 20 procent tot 1,2 miljard euro.

In 2015 werden acht transacties gedaan: zeven acquisities ter waarde van 158 miljoen euro en een verkoop van 10 miljoen euro. Tot de acquisities behoorden drie op het terrein van logistiek en vier in de retail. Het head of investment van Savills IM in de Benelux en Frankrijk, Laurent Vouin, zegt dat het personeelsbestand in Frankrijk en Nederland wordt uitgebreid. Vouin: ‘Frankrijk blijft voor ons een sleutelmarkt voor onze toekomstige investeringen en er is een toenemend bewijs dat onroerend goed in Nederland grote toegevoegde waarde en buy-and-hold-investeringsopties biedt.’ 

Reageer op dit artikel