nieuws

Fondsen CBRE GI scoren boven benchmark

Financieel

De drie Nederlandse vastgoedfondsen van CBRE Global Investors overtroffen voor het derde opeenvolgende jaar de relevante IPD/ ROZ benchmark over 2012.

Fondsen CBRE GI scoren boven benchmark

Voor de kantorenmarkt geeft de IPD/ROZ benchmark een gemiddeld rendement van -2,7 procent. Met een rendement van -0,8 procent betekent dat een outperformance voor het CBRE Dutch Office Fund van 1,9 procent.

Het CBRE Dutch Retail Fund direct en indirect hebben een rendement van respectievelijk 5,6 procent en 6,4 procent en laten daarmee een outperformance zien van respectievelijk 1,4 procent en 2,2 procent vergeleken met de IPD/ROZ benchmark die op 4,2 procent ligt voor de winkelmarkt.

Het CBRE Dutch Residential Fund liet een outperformance zien met een rendement van 1,7 procent. Dat betekent een outperformance van 1,1 procent boven het gemiddelde van 0,6 procent dat door IPD/ROZ is vastgesteld voor de woningmarkt.

Reageer op dit artikel