nieuws

Van Gils opent brandstore in Rotterdam

Financieel

Het Nederlandse mannenmerk Van Gils opent vrijdag 1 maart zijn eerste brandstore. De winkel van 110 m2 opent zijn deuren aan de Meent in Rotterdam. In het najaar opent het modemerk nog twee brandstores in de Benelux, waarvan één in Antwerpen.

De Rotterdamse brandstore presenteert de collectie, en biedt mannen service en een omgeving waarin ze zich graag bevinden. ‘We schenken een drankje, poetsen de schoenen tijdens het passen en knippen de haren’, aldus Robert Meijer, CEO van Van Gils. Het modemerk viert dit jaar zijn 65-jarig jubileum met ’65 years of style’. Tijdens dit jubileum wil het merk traditie en innovatie laten samenkomen, wat gepaard gaat met de lancering van de Archive Collectie, geïnspireerd op de stoffen en stijlen uit het oprichtingsjaar 1948.

Cushman & Wakefield adviseerde Van Gils Retail bij deze transactie.

Reageer op dit artikel