nieuws

‘SNS voert gesprekken met investeerders’

Financieel

Bank en verzekeraar SNS Reaal voert gesprekken met een aantal investeerders in binnen- en buitenland om de problemen bij het concern op te lossen. Dat stelden ingewijden in de financiële sector vrijdag tegen het ANP.

‘SNS voert gesprekken met investeerders’

In welk stadium de gesprekken met de groep investeerders zich bevinden en met hoeveel partijen er wordt gesproken, is onduidelijk. Er zou zo’n 1 tot 3 miljard euro in SNS Reaal worden geïnvesteerd.

Het concern heeft zwaar te lijden onder de problemen bij vastgoedtak Property Finance. Een zegsman van SNS Reaal wilde niet bevestigen dat er onderhandelingen plaatsvinden, maar gaf wel aan dat er naar verschillende scenario’s wordt gekeken. Of er op korte termijn een oplossing wordt gevonden, kon hij niet zeggen. Eerder is aangegeven dat er in ieder geval op 14 februari, als SNS Reaal de jaarcijfers over 2012 presenteert, duidelijkheid moet zijn over de toekomst van het concern.

Reageer op dit artikel