nieuws

SNS Reaal praat nog met private investeerders

Financieel

SNS Reaal praat nog steeds met private investeerders. Dat meldde het financiële concern donderdag (31 januari).

SNS Reaal praat nog met private investeerders

De bank en verzekeraar benadrukt echter dat er geen enkele zekerheid is dat de gesprekken resultaat zullen hebben. De afgelopen dagen is er volgens SNS ‘intensief gesproken’ over een reddingsscenario voor de noodlijdende instelling waarin de private partijen deelnemen. ‘Als de gesprekken wel slagen, zal zoals eerder aangegeven sprake zijn van een omvangrijke emissie van aandelen en transacties voor uitstaande achtergestelde instrumenten’, aldus SNS.

Het Financieele Dagblad meldde donderdag 31 januari dat SNS praat met een consortium onder leiding van investeringsmaatschappij CVC. Dat consortium zou bereid zijn SNS een kapitaalinjectie te geven van 1,8 miljard euro. De Nederlandse banken ING, ABN Amro en Rabobank zouden verder zo’n 400 miljoen euro willen bijdragen, aldus ingewijden tegen het ANP.

Reageer op dit artikel