nieuws

Scope waardeert Holland Immo met A-

Financieel

Scope waardeert de Eindhovense fondsaanbieder Holland Immo Group met een A- en beoordeelt daarmee de managementkwaliteit van de fondsaanbieder als hoog. Verder ziet zij een stabiele ‘outlook’. Dit resultaat is vooral te danken aan Holland Immo’s ‘nauwkeurige investeringsprocedures en de goede prestaties van zijn Duitse fondsen’, aldus Scope.

Manfred en Thomas Kühl beschikken volgens de managing partners van Holland Immo Group over veel know-how, specifieke vastgoedervaring en zijn operationeel nauw betrokken bij de organisatie. Het asset management voert Holland Immo zelf uit. De fondsaanbieder neemt direct maatregelen bij leegstand in zijn Nederlandse fondsen die op korte termijn leiden tot een verbetering van achterblijvende resultaten en op lange termijn tot succesvolle exit-resultaten. Echter, de langdurige leegstand bij Nederlandse fondsen zal een uitdaging blijven.

Holland Immo Group beschikt over een ruim netwerk aan vakexperts en heeft een lange termijn relatie met verschillende specialisten. Vooral de langdurige samenwerking met verschillende banken benadrukt zijn professionele werkwijze.

Het bedrijf beschikt over een duidelijke investeringsstrategie met vastgestelde raamvoorwaarden. Bij zijn Duitse fondsen leidde dit tot nu toe tot een beter gerealiseerd resultaat dan geprognosticeerd.

Reageer op dit artikel