nieuws

Catalyst paait obligatiehouders Homburg

Financieel

The Catalyst Capital Group organiseert vandaag een informatiesessie voor de obligatiehouders van Homburg. Tijdens deze sessie kunnen obligatiehouders vragen stellen over het uitgebrachte tenderbod van Catalyst op alle Homburg-obligaties. Ook wil de Canadese durfinvesteerder zijn ‘zorgen’ over het herstructureringsplan van Homburg bespreken.

Catalyst paait obligatiehouders Homburg
Danzigerkade_23_Amsterdam

Sinds het uitbrengen van het bod heeft ‘een significant aantal’ obligatiehouders zijn obligaties aangemeld voor het tenderbod. De aanmeldingstermijn loopt tot morgen 14 februari. De informatiesessie wordt gehouden in het World Trade Center in Amsterdam. Die zal direct na afloop van de obligatiehoudersvergadering zijn die de Trustee organiseert, en begint rond 17.30 uur.

Reageer op dit artikel