nieuws

Catalyst laakt Stichting Homburg Bonds

Financieel

The Catalyst Capital Group Inc. (Catalyst) heeft de Stichting Homburg Bonds (de Trustee) een brief gestuurd, waarin zij haar vraagt alle obligatiehouders te voorzien van adequate informatie over Catalysts tenderbod, de risico’s van het herstructureringsplan en de (voormalige) persoonlijke relaties van haar huidige voorzitter met Homburg Invest.

Catalyst laakt Stichting Homburg Bonds
Danzigerkade_23_Amsterdam

Ook verlengde Catalyst de aanmeldingstermijn van het tenderbod met een week tot 28 februari ‘om de obligatiehouders de mogelijkheid te geven met alle beschikbare relevante informatie een beslissing te nemen over Catalysts tenderbod’.

Catalyst verwijt de Trustee dat die niet heeft voldaan aan de verplichtingen om de belangen van de obligatiehouders te behartigen en adequate informatie te verschaffen. The Catalyst Capital Group Inc. kondigde al eerder tijdens een informatiesessie voor Homburg-obligatiehouders aan dat haar tenderbod beschikbaar is voor alle obligatiehouders. Catalyst besloot rond 15 januari de aanmeldingstermijn van het tenderbod met een week te verlengen.

Reageer op dit artikel