nieuws

Catalyst doet bod aan alle obligatiehouders Homburg

Financieel

The Catalyst Capital Group Inc. (Catalyst) kondigde tijdens een informatiesessie voor Homburg-obligatiehouders aan dat haar tenderbod nu beschikbaar is voor alle obligatiehouders. Catalyst heeft eveneens besloten de aanmeldingstermijn van het tenderbod met een week te verlengen. De aanmeldingstermijn sluit op 21 februari 2013 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Catalyst doet bod aan alle obligatiehouders Homburg
Danzigerkade_23_Amsterdam

Gedurende de sessie verzekerde Catalyst de obligatiehouders ervan dat het alle Homburg Mortgage Bonds (HMB) en Homburg Bonds (HB) series zal kopen die obligatiehouders onder de voorwaarden van het tenderbod aanbieden. Niet alleen heeft Catalyst bevestigd dat het tot zeven keer zoveel cash betaalt als onder het plan van Homburg, ook wordt het bedrag binnen vijf dagen na de afhandeling van het administratieve proces uitbetaald. Homburg verkeert sinds september 2011 in surseance van betaling.

Reageer op dit artikel