nieuws

Valad verhuurt 112.000 m2 vastgoed in 2012

Financieel

Valad Benelux heeft een succesvol jaar achter de rug. In 2012 werden in Nederland 211 huurcontracten afgesloten samen goed voor meer dan 112.000 m2, meldt multi-let vastgoed investment manager in een persbericht.

Het betreft hier 95 nieuwe huurcontracten en 116 verlengde huurcontracten met bestaande huurders. 75 procent van de aflopende huurcontracten werd vernieuwd. Per 2012 lagen de bezettingsgraden van de vijf mandaten in Nederland tussen 87 en 100 procent.

De locaties waar de nieuwe huurovereenkomsten en huurverlengingen hebben plaatsgevonden zijn onder andere: Edge Offices in Amsterdam (acht kantoorgebouwen nabij de Zuidas), Trade Park Matlinge in Rotterdam en Capronilaan op Schiphol. De nieuwe huurcontracten zijn onder meer getekend door Mitsubishi Electric Europe, ING Bank, IceMobile en Summum. Deze partijen zijn samen goed voor 13.000 m2.

Mark McLaughlin, managing director Valad Benelux, verklaart het Nederlandse succes uit de lokale expertise van het asset management team, de kennis van de panden, het directe contact en de proactieve benadering naar de huurders.

Reageer op dit artikel