nieuws

Herfinanciering voor CBRE Dutch Retail Fund

Financieel

CBRE Global Investors Nederland heeft een gedeeltelijke herfinanciering afgerond van 325 miljoen voor het CBRE Dutch Retail Fund. ING Real Estate Finance en financier ABN Amro verstrekten samen een revolving credit facility van vier jaar.

Herfinanciering voor CBRE Dutch Retail Fund

ING was al geldschieter in het fonds, ABN Amro nog niet. Er moet nu nog voor 225 miljoen euro worden gefinancierd. ‘Met de herfinanciering worden twee belangrijke doelstellingen bereikt, namelijk de diversificatie van de looptijd alsmede de verbreding van het aantal financiers binnen het fonds’, laat CBRE Global Investors weten. CBRE Dutch Retail Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds met een winkelportefeuille van in totaal 2,1 miljard euro gespreid over Nederland.

Reageer op dit artikel