nieuws

Opinie: ‘Makelaar, omarm de technologie!’

Data en technologie

Technologie zet de wereld van de makelaar op zijn kop. Directeur Agency Wouter Stevens van vastgoedadviseur Savills schrijft in een blog op Vastgoedmarkt.nl hoe technologie zijn vak gaat veranderen.

Opinie: ‘Makelaar, omarm de technologie!’

Technologie speelt een steeds grotere rol bij het verhuren van commercieel onroerend goed. Savills maakte een gratis te downloaden app waarmee eindgebruikers snel overzicht krijgen van het aanbod. Met één druk op de knop kunnen zij alle informatie over een pand versturen naar hun inbox. ‘Mooie foto’s en zelfs video’s van de kantoorruimte hoeven niet meer te worden verstuurd, maar kunnen via de app worden bekeken. Voor deze video’s maken wij gebruik van drones’, vertelt Stevens in zijn blog ‘Makelaar, omarm de technologie!’.

Technologie op zich kan ook als marketingmiddel dienen, weet Stevens. ‘Huurders horen graag wat een kantoorgebouw allemaal biedt aan technologie en duurzaamheid. Zogeheten smart buildings zijn makkelijker verhuurbaar en wij lichten dit dan ook uitgebreid toe in ons marketingmateriaal en tijdens rondleidingen.’ Op 26 september 2016 vanaf 11.30 uur deelt hij zijn inzichten tijdens het webinar ‘Technologie voor makelaars’, georganiseerd door Vastgoedmarkt.

Meld u nu aan via het online formulier.

Reageer op dit artikel