Haerzathe Investments rondt vastgoedfonds I C.V af

Haerzathe Investments rondt vastgoedfonds I C.V af
Logistiek bedrijfscomplex in De Lier.

Afgelopen week heeft Haerzathe Investments uit Oldenzaal het vastgoedbeleggingsfonds Haerzathe Investments I C.V. afgerond.

Het fonds dat in 2004 werd opgestart verkocht onlangs haar laatste object, een bedrijfshal in Weesp. Eerder dit jaar werd ook al een logistiekbedrijfscomplex in De Lier verkocht. Een winkelcentrum in Hengelo dat ook lange tijd deel uitmaakte van de portefeuille wisselde reeds in 2012 van eigenaar.

Afgelopen week werd de slotuitkering aan alle betrokken participanten overgemaakt. In totaal ontvingen de beleggers 54.950 euro op hun inleg van 25.000 euro en behaalden hiermee een IRR van 8,93 procent.

Zowel participanten als de directie van Haerzathe Investments bestaande uit Huub Feijen, Pim Heurman en Eric Nijkamp kijken tevreden terug op het behaalde resultaat.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.