IVBN stoomt retailbeleggers klaar voor experience economy

IVBN stoomt retailbeleggers klaar voor experience economy

De retailvastgoedsector moet beter inspelen op de wens van de gebruiker van de toekomst. De ontwikkelingen en trends in de experience economy zijn daarbij van cruciaal belang.

Dat is het onderwerp van het jaarlijkse researchseminar van IVBN en CFA Society VBA Netherlands. Het seminar Retailvastgoed in de experience economy vindt op 2 oktober plaats in Symphony Offices op de Zuidas in Amsterdam.

Centrale vraag van de bijeenkomst is hoe vastgoedbeleggers inspelen op de eisen en wensen van de huidige consument. De vraag is welke invloed beleving en  service hebben op de positionering van retailvastgoed: wat is de betekenis voor investeringsstrategie en exploitatie? Sprekers zijn Jeppe de Boer van Masterdam, Sarah Vehmeijer van Klepierre, Joost Hulshof van Stir Architecture en Herman Kok van Meyer Bergman.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.