Nu Projectontwikkeling verkoopt 550 woningen

Nu Projectontwikkeling verkoopt 550 woningen
Nu Projecrtontwikkeling, Calandkade Den Haag

Nu Projectontwikkeling heeft vijf gebouwen met 550 woningen in Laakhaven-West in Den Haag verkocht aan beleggers.

Dat meldt de vastgoedonderneming in een persbericht. Voor twee gebouwen heeft de ontwikkelaar zelf kopers gevonden. Fakton Capital adviseerde bij de verkoop van de andere drie gebouwen. Focus Real Estate uit Eindhoven is ingeschakeld namens de kopers. Bij het verkochte hoorde ook een commerciële plint van 1.125 m2.

Het woningprogramma bestaat vooral uit twee- en driekamerappartementen. Een wko-installatie verwarmt alle woningen en commerciële ruimten. De gebouwen variëren in hoogte van negen tot twaalf verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water.

Nu Projectontwikkeling liet in Laakhaven-West al 611 woningen, winkels, bedrijfsruimten en een parkeergarage realiseren. Met de nieuwe ontwikkeling komt de teller op 1.161 woningen.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.