MN bereikt hoogste punt 88 appartementen Aalsmeer

MN bereikt hoogste punt 88 appartementen Aalsmeer
Polderzoom, Aaalsmeer

De bouw van 88 huurwoningen op de locatie Polderzoom langs het oude tracé van de N201 in Aalsmeer heeft het hoogste punt bereikt.

De belegging van MN Services, namens Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), wordt door Trebbe gebouwd direct naast het centrum van Aalsmeer. De eerste fase bestaat uit 37 vrije sector huurwoningen met tuin en 51 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen, bestemd voor sociale huur. De appartementen en woningen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Het ontwerp is van Hans Been Architecten.

Door de omlegging van de N201 bij Aalsmeer, die in 2014 is afgerond, is ruimte ontstaan rondom het oorspronkelijke tracé. Bohemen ontwikkelt meer dan 300 woningen in verschillende koop- en huursegmenten in dit herinrichtingsgebied in samenwerking met de Gemeente Aalsmeer onder de naam De Tuinen van Aalsmeer.

Polderzoom is een van de onderdelen van deze gebiedsontwikkeling en bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen, bestemd voor sociale huur, vrije sector huur en koop.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.