nieuws

Woningcorporatie verkoopt retailcentrum in Dronten

Beleggingen

De woningstichting Oost Flevoland Woondiensten uit Dronten heeft een themacentrum aan woonboulevard aan De Noord 61-65 in Dronten verkocht aan een particuliere belegger.

Woningcorporatie verkoopt retailcentrum in Dronten
Dronten-retailcentrum

De koopsom bedraagt 2,45 miljoen euro en de koper is Ste-B-Vast, blijkt uit Kadaster-cijfers. Het themacentrum van 11.000 m2 past niet meer in de huidige strategie van de woningstichting. De huurders zijn Leen Bakker en Praxis. Volgens Mannes Smelt van VastgoedPartner is één winkelunit beschikbaar van 5.000 m2. Onderzocht wordt of deze unit kan worden gesplitst. Ook worden deze week vervolggesprekken gevoerd met een aantal mogelijke nieuwe huurders.

Woningstichting OFW werd bijgestaan door Boudewijn Tolhoek van Cushman & Wakefield vestiging Zwolle, de particuliere belegger werd geadviseerd door Mannes Smelt met zijn in Zwolle gevestigde nieuwe bedrijf VastgoedPartner.

Reageer op dit artikel