nieuws

Stitswerd Beheer koopt woningcomplex Schiedam

Beleggingen

BHP Houwelingen Vastgoed heeft een bijna volledig verhuurd woning- en winkelcomplex aan het Nieuwlandplein in Schiedam voor 6,5 miljoen euro verkocht aan Stitswerd Beheer.

Stitswerd Beheer koopt woningcomplex Schiedam
nieuwlandplein-schiedam

Dat blijkt uit de in het Kadaster vermelde akte van levering van 14 april. Het complex bestaat uit 48 appartementen en 850 m2 winkelruimte op de begane grond. Nog een winkelruimte van 120 m2 is voor verhuur beschikbaar.

PG Bedrijfshuisvesting heeft de verkoper, een private belegger, bijgestaan bij deze transactie, bericht de vastgoedadviseur in een eigen bericht zonder financiële details en namen. Het complex is door deze belegger in 2011 aangekocht en volledig gerenoveerd en verhuurd, waarna besloten is tot verkoop. De kopend partij, eveneens een private belegger, werd in de transactie bijgestaan door Van Amstel en Nederveen.

Reageer op dit artikel