nieuws

Intown koopt Rotterdams kantoor voor 10,8 miljoen

Beleggingen

Vervat Vastgoed heeft kantoorgebouw Europoint I aan Marconistraat 2 in Rotterdam voor 10,789 miljoen euro verkocht aan Intown Marconistraat.

Dat blijkt uit de akte van levering (Kadaster). De koop is op 18 augustus beklonken bij de notaris. Intown is een buitenlandse belegger, die eerder deze zomer voor 13,35 miljoen kantoren in Hoofddorp kocht.

CBRE meldt in een eigen persbericht zonder financiële details dat het object in totaal 7.492 m2 vvo kantoorruimte met zestien bijbehorende parkeerplaatsen omvat. Het gebouw is in 2013 door Vervat verworven en is momenteel nog langjarig verhuurd aan Stichting Reclassering Nederland.

Vervat Vastgoed uit Rotterdam werd tijdens deze transactie op commercieel en technisch vlak bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. De koper werd juridisch bijgestaan door DFLS Legal & Tax. (MvL)

Reageer op dit artikel