nieuws

Gezondheidscentrum Ede verkocht

Beleggingen

Een beleggingsfonds in zorgvastgoed heeft de nog te realiseren nieuwbouw van een gezondheidscentrum met kinderdagverblijf gelegen aan de Stakenberg te Ede gekocht.

In het gebouw van 1.560² zullen naast de Acacia apotheek Heer de huisartspraktijken De Beer & Bos, Van Eijsden en de Wit hun intrek nemen. Daarnaast zullen nog diverse (para-) medische dienstverleners het object betrekken, zoals een fysiotherapeut, cesar oefentherapie, pedicure, diëtiste, tandartsenpraktijk, diagnostisch centrum ziekenhuis en een verloskundigepraktijk. Daarnaast is er een kinderdagverblijf met buitenspeelruimte geïntegreerd in de ontwikkeling. De bouw zal binnen een aantal weken beginnen.

Verkoper is  projectontwikkelaar ZVM. De koper werd geadviseerd door Meerman Advies. 

Reageer op dit artikel