nieuws

Cityside Apartments verkoopt woningcomplex aan Annexum

Beleggingen

Cityside Apartments een woningcomplex van 69 appartementen aan Nieuweweg 65 in Hoofddorp verkocht aan Annexum.

Cityside Apartments koopt (kantoor)panden op en bouwt ze om tot wooncomplex. Inmiddels zijn acht complexen opgeleverd. Er zijn nog eens zeven panden in portefeuille. Het complex in Hoofddorp is het eerste dat verkocht wordt. Het gaat om tweekamerappartementen (36m2 tot 106m2) die standaard zijn voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche. De huurders kunnen gebruikmaken van het gemeenschappelijke dakterras. Dankzij warmteterugwinning uit afvalwater, CO2-gestuurde ventilatie en een warmtepomp zijn de appartementen energiezuinig en uitgerust met een energie-index die vergelijkbaar is met A- en B-labels.(PvH)

Reageer op dit artikel