nieuws

Bouwinvest koopt 69 woningen NDSM-terrein

Beleggingen

Het Bouwinvest Residential Fund heeft met Noordas de koopovereenkomst getekend voor 69 appartementen, veertien parkeerplaatsen en 196 m2 vvo commerciële ruimte op het NDSM-terrein in Amsterdam.

Noordas is een joint venture van COD, Borghese Real Estate en Verweij Mungra Vastgoed. Met deze transactie komt het totale woningbezit van het Bouwinvest-fonds op het NSDM-terrein op 945 woningen. Deze transactie vormt het sluitstuk op twee eerdere transacties betreffende 473 vrije sector huurappartementen en 403 studentenwoningen binnen de totaalontwikkeling die voorheen bekend stond als Nautique Living. Het totaal komt nu op 945 huurwoningen en wordt in verschillende fases uitgevoerd.

De woningen zijn verdeeld over zes zelfstandige gebouwen met een grote verscheidenheid aan typen variërend van 24 tot en met 95 m2. De projectnaam Nautique Living omschreef tot op heden de gehele ontwikkeling van COD op het NDSM-terrein. Vanaf nu gaan de studentenwoningen verder onder deze naam. Op 13 september vieren Pleijsier Bouw (aannemer), Student Experience (de beheerder), COD en Bouwinvest, dat het complex met 403 appartementen zijn hoogste punt bereikt. (MvL) 

Reageer op dit artikel