nieuws

Withvest koopt kantoor Rotterdam

Beleggingen

Withvest heeft een kantoor van 2.297 m2 met bijbehorende parkeerplaatsen aan Schiedamse Vest 154 in het Witte de With-kwartier in Rotterdam gekocht.

Withvest koopt kantoor Rotterdam

Dat meldt Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, zonder vermelding van financiële details en naam van de verkoper. De koopsom bedraagt 2,97 miljoen euro en verkoper is Dutch Property Company Rembrandt 4, blijkt evenwel uit de akte van levering (Kadaster). Volgens funda in business staat het gehele kantoor te huur. De tien parkeerplaatsen liggen op het terrein aan de achterzijde van het kantoor.

Withvest heeft het kantoorgebouw onder begeleiding van Keadyn in juli gekocht. In opdracht van Mayfield Asset and Property Management trad Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) op, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, namens verkoper. (MvL)

Reageer op dit artikel