nieuws

Valad verkoopt kantoor in Arnhem

Beleggingen

Valad Europe heeft het kantoorgebouw aan de Jansbuitensingel 23 in Arnhem voor 1,3 miljoen euro (Kadaster) verkocht aan Beleggingsmaatschappij Sonsbeek CV, een vehikel van de lokale makelaar Ben Spitman.

Valad verkoopt kantoor in Arnhem

Het gebouw ligt aan de rand van het centrum en bestaat uit 2.305 m2 kantoorruimte, verdeeld over vijf verdiepingen. Spitman gaat het gebouw deels zelf in gebruik nemen en deels beschikbaar maken voor de verhuur. Onder het kantoorgebouw ligt een parkeergarage met 30 parkeerplaatsen.

Het kantoor was onderdeel van de zogeheten Omikron-portefeuille van Hummingbird, een joint venture van Valad en Goldman Sachs. De objecten uit de portefeuille worden verkocht als de marktomstandigheden goed zijn en waar maximalisatie heeft plaatsgevonden. De Jansbuitensingel 23 is het vierde object uit deze portfolio dat Valad verkoopt.

DTZ Zadelhoff adviseerde Valad Europe bij deze transactie. (JvB)

Reageer op dit artikel