nieuws

Intown Albury koopt voor 13,35 miljoen kantoren Hoofddorp

Beleggingen

Intown Albury Park heeft voor 13,35 miljoen euro twee kantoren in Hoofddorp met 310 parkeerplaatsen gekocht van Warburg-HIH Invest Real Estate. Dat blijkt uit de in het Kadaster gepubliceerde akte van levering.

De kantoren in Hoofddorp hebben een totale oppervlakte van ongeveer 12.400 m2. Het kantoorgebouw aan Hoeksteen 40 heeft een vloeroppervlak van 3.896 m2 met 85 parkeerplaatsen. Het kantoor aan Hoeksteen 54-72 heeft een vloeroppervlak van 8.516 m2 met 225 parkeerplaatsen.

Warburg is een Duits vastgoedfonds. Warburg kondigde dit voorjaar aan voor 150 miljoen euro commercieel vastgoed in de Benelux te kopen. Intown Albury is een nieuwe in Amstelveen gevestigde vastgoedbelegger. Huurders van de kantoorgebouwen zijn onder andere Fokker Services en Axus Nederland. Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper. DLA Piper trad op als juridisch adviseur namens verkoper. (MvL)

Reageer op dit artikel