nieuws

Cofinimmo koopt eerstelijnszorgcentrum Goirle

Beleggingen

Cofinimmo Groep heeft het eerstelijnszorgcentrum1 Oranjeplein in het Brabantse Goirle verworven. De investeringswaarde beloopt 4,5 miljoen euro.

Dat meldt het Belgische beursgenoteerde vastgoedbedrijf. Het object heeft een oppervlakte van 1 844 m² en werd in 2013 gerenoveerd. Het gebouw is volledig bezet door verscheidene medische en paramedische beroepen (huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, tandartsen). Elke professionele zorgverlener is individueel huurder van Cofinimmo. De gemiddelde gewogen resterende looptijd van de huurovereenkomsten bedraagt zeven jaar.

Het bruto initieel huurrendement bedraagt 7,42 procent. Voor het commercieel beheer heeft Cofinimmo een samenwerkingsovereenkomst met een plaatselijke derde partij afgesloten. Deze gespecialiseerde beheerder heeft als opdracht de bezettingsgraad op lange termijn optimaal te houden en, in het bijzonder, erop toe te zien dat de vertegenwoordigde beroepen in het centrum complementair zijn, ten behoeve van de patiënten en de beroepsmensen die er werken.

Reageer op dit artikel