nieuws

Chalet Group verkoopt Eindhovens kantoor

Beleggingen

Chalet Group heeft kantoorgebouw Brainpoint van 4.360 m2 en 110 parkeerplaatsen op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven verkocht aan een particuliere belegger.

Dat schrijft vastgoedadviseur Colliers International in een persbericht, zonder vermelding van financiële details en kopersnaam. Het Kadaster vermeldt een koopsom van 2,05 miljoen euro en Stichting Mero uit Waalre als koper. Het kantoorgebouw ligt aan Hurksestraat 29-51, op een zichtlocatie aan de A2/N2 in Eindhoven.

Op deze locatie zijn gebruikers gehuisvest zoals Regus, Open Line, Denote, Protechnicon en Break & Bite. De nieuwe eigenaar is voornemens het gebouw grondig te moderniseren en te upgraden naar de hedendaagse wensen. Chalet Group werd bij deze transacties vertegenwoordigd door Colliers International. (MvL)

Reageer op dit artikel