nieuws

Caransa verwerft Leidse kantoorgebouwen

Beleggingen

Caransa Groep heeft onlangs de lab- en kantoorgebouwen gelegen aan de Zernikedreef 8 en 10 te Leiden voor respectievelijk 14,8 miljoen euro en 2 miljoen euro (Kadaster) gekocht van Stichting Centre For Human Drug Research.

De gebouwen met laboratoria- en kantoorruimte, liggen op het  Leiden Bio Science Park en bestaan totaal uit 6.967 m2 en 75 parkeerplaatsen op eigen terrein. Beide panden zijn langjarig en tegen marktconforme condities verhuurd aan Centre Human Drug Research en aan Stichting Hogeschool Leiden. In tegenstelling tot veel andere objecten in de omgeving ligt Zernikedreef 8 op eigen grond. Het Leiden Bio Science Park kent momenteel geen leegstand.

De Caransa Groep heeft in dit gebied al meerdere objecten in eigendom.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de transactie namens Caransa Groep begeleid. De verkoper werd geadviseerd door Houthoff Buruma en NL real estate.

Reageer op dit artikel