nieuws

Winkelcentrum in Gorinchem verkocht

Beleggingen

Een privaat investeringsvehikel, gelieerd aan Dreef Beheer, heeft winkelcentrum Piazza Center in Gorinchem gekocht van Episo 4, een fonds dat wordt geadviseerd door PAN-Europese vastgoed manager Tristan Capital Partners, en mede-investeerder Sectie5.

Piazza Center heeft een omvang van 11.500 m2 en telt circa 40 huurders. Het is een overdekt winkelcentrum met in het midden een groot binnenplein waar wekelijks activiteiten plaatsvinden. Het winkelcentrum heeft ruime, gratis parkeergelegenheid. Piazza Center is het dominante boodschappenwinkelcentrum van Gorinchem met belangrijke huurders zoals Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Bruna, Zeeman en een Blokker-winkel die binnenkort zal worden getransformeerd naar de nieuwe formule.

Cushman & Wakefield initieerde de transactie en rondde deze af namens de koper die juridisch werd bijgestaan door Hartman LMH en KHP Advocaten. Verkoper EPI Special Opportunities 4 is in deze transactie juridisch geadviseerd door Houthoff Buruma en CBRE.

 

Reageer op dit artikel