nieuws

Urban Industrial verwerft bedrijfsverzamelgebouw

Beleggingen

Urban Industrial heeft het bedrijfsverzamelgebouw aan Van der Madeweg 39, 53-57 in Amsterdam voor 18,5 miljoen euro (Kadaster) gekocht van het Duitse fonds Warburg-HIH Invest Real Estate. Het complex is gelegen op Amstel Business Park, nabij meerdere objecten die eerder door Urban Industrial zijn verworven.

Het object met een vloeroppervlak van 25.000 m2 is volledig verhuurd met als hoofdhuurder Sligro Food Group. Overige huurders zijn Voskamp Groep, Howden Keukens en Retif Holland.

Urban Industrial is een beleggingsfonds dat wordt geleid door Jan Brouns en Arthur Verkerk in samenwerking met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS. Urban Industrial richt zich op industrieel en logistiek vastgoed in de Randstad.

Urban Industrial werd geadviseerd door Blaauwhof Makelaars, Houthoff Buruma (juridisch), Search (milieu) en CVO (technisch). Savills, DLA Piper en KPMG adviseerden de verkoper.

Reageer op dit artikel