nieuws

Syntrus Achmea koopt 50 bouwkavels in Bodegraven

Beleggingen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens klanten 50 bouwkavels gekocht in de nieuwbouwwijk Weideveld in Bodegraven. Op de kavels komen grondgebonden middeldure huurwoningen. De oplevering wordt eind 2017 verwacht.

Weideveld ligt aan de oostkant van Bodegraven. In de wijk worden ongeveer 650 koop- en huurwoningen gerealiseerd in zowel het goedkope, middeldure als duurdere segment. De ruimte in en om de woningen, de aanwezigheid van groen en water en de centrale ligging van Bodegraven in de Randstad maken de wijk een interessante vestigingsplek voor meerdere doelgroepen. De eerste buurt in de wijk is inmiddels succesvol opgeleverd. Syntrus Achmea RE&F voegt de bouwkavels toe aan het Achmea Dutch Value Added Partnership. Dit grondfonds heeft een mandaat van 427,5 miljoen euro en telt 13 participanten, merendeels Nederlandse pensioenfondsen.

Reageer op dit artikel