nieuws

Delta Lloyd investeert in huurwoningen Ede

Beleggingen

Delta Lloyd Vastgoed investeert opnieuw in de ontwikkeling van nieuwbouw huurwoningen in Ede. Daartoe tekende Delta Lloyd een overeenkomst met Bouwbedrijf Van Ree voor de realisatie van een complex met 37 nieuw te bouwen appartementen op kazerneterrein Maurits noord.

Delta Lloyd investeert in huurwoningen Ede

De huurprijzen liggen tussen 850 en 1.100 euro voor de appartementen, die variëren in oppervlakte tussen de 85 en 170 m2. Wim van der Meer, directeur Bouwbedrijf Van Ree: ‘Na het winnen van de tender voor deze locatie bleek dat er veel vraag was naar een ontwikkeling voor de vrije sector huur.’

Thijs Meijer, vastgoedadviseur nieuwbouw bij Capital Value: ‘Ede kent een goede vrije sector huurmarkt. Doordat de gemeente Ede niet enkel op de hoogste grondprijs heeft geselecteerd, behoorde een ontwikkeling voor de vrije sector huur tot de mogelijkheden. Deze transactie is een mooi voorbeeld van een constructieve samenwerking tussen de gemeente, een ontwikkelaar en een belegger.’ 

Capital Value adviseerde Delta Lloyd Vastgoed in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel