nieuws

Dela koopt negen winkelpanden in Groningen

Beleggingen

Beleggingsmaatschappij Dela Vastgoed heeft 32 miljoen euro (Kadaster) betaald voor negen winkelpanden en achttien appartementen in de binnenstad van Groningen.

Dela koopt negen winkelpanden in Groningen

De onderhandelingen over de aankoop duurden al met al tweeënhalf jaar en konden vorige week voor verkoper en aankoper afgerond worden, schrijft het Dagblad van het Noorden. Bedrijfsmakelaar Igor Feenstra van Kooistra Feenstra begeleidde het traject. De verkoper is een particuliere belegger.

Het gaat om de panden Herestraat 2/Grote Markt 50 A-B, Herestraat 8-10, Herestraat 12, Herestraat 27, Guldenstraat 4/Vismarkt 7, Vismarkt 16, Vismarkt 18, Tussen Beide Markten 4 en Pelsterstraat 2-4. Huurders zijn onder andere Vodafone, Swarovski, Tele 2, Rituals, Etos, Nikkie en Flying Tiger. De appartementen liggen boven de aangekochte winkelpanden.

Reageer op dit artikel