nieuws

Blokvast betaalt 51,4 miljoen voor Brusselse Poort

Beleggingen

Blokvast XXX, een vehikel van van HB Capital, de zelfstandige investeringsmaatschappij van de familie Blokker, heeft 51,4 miljoen euro betaald voor winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht. Dat blijkt uit gegevens van het Kadaster.

De verkopende partij is  EPI Special Opportunities 4, een fonds dat wordt geadviseerd door Tristan Capital Partners en mede-investeerder Sectie5. De vastgoeddeal werd disndag 21 juni door de betrokken partijen naar buiten gebracht zonder dat een prijs werd genoemd.

Winkelcentrum Brusselse Poort heeft een omvang van 20.000 m2 en telt ruim 50 huurders. Brusselse poort is het belangrijkste winkelcentrum voor Maastricht-West en de Belgische grensstreek. Belangrijke huurders in dit stadsdeelcentrum zijn Albert Heijn XL, Jumbo, Blokker, Kwantum, C&A, Hema, Kruidvat en Etos.

Reageer op dit artikel