nieuws

Beleggingstransactie 23 woningen in Middelburg

Beleggingen

Het Zeeuwse aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp heeft, in overleg met de gemeente Middelburg en huidige grondeigenaar Mortiere Grondexploitatie, in de Middelburgse woonwijk Mortiere 23 grondgebonden gezinswoningen ontwikkeld en inééns verkocht aan de particuliere belegger DP Wonen uit Barendrecht.

Start van de bouw is het vierde kwartaal van 2016Deze duurzame woningen, met o.a. zonnepanelen, zullen deels vermarkt gaan worden in de vrije sector huurmarkt en deels verkocht aan particuliere kopers. Momenteel loopt de planologische procedure. TEAMforREAL uit Zierikzee trad op als beleggingsmakelaar namens verkopende partij, aannemingsbedrijf Fraanje. Makelaarskantoor Schrijver Versluys uit Goes gaat in opdracht van belegger DP Wonen de verkoop en verhuur verzorgen van de woningen.

 

Reageer op dit artikel