nieuws

Appartementen in kantoor Badhoevedorp

Beleggingen

Ontwikkelingsmaatschappij Amsterdamsche Vastgoed Combinatie heeft een kantoorgebouw aan Sloterweg 22 te Badhoevedorp gekocht. De koper gaat het gebouw transformeren naar appartementencomplex.

Het kantoor in Badhoevedorp heeft een oppervlakte van ruim 3.100 m2 met nabij gelegen parkeerterrein aan de Sloterweg. Het kantoorpand is gedeeltelijk verhuurd aan de gemeente Haarlemmermeer en diverse andere huurders. Het object ligt op eigen grond. Amsterdamsche Vastgoed Combinatie is voornemens hier een appartementencomplex te ontwikkelen met parkeervoorzieningen op eigen terrein. Het bestemmingsplan voorziet hierin.

De totale koopsom in de huidige staat bedraagt 1,7 miljoen kosten koper. De verkoper is de in Amsterdam gevestigde firma Huidekoper. Notariskantoor Hartman LMH verzorgde het notariële gedeelte. Voor koper trad op Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Reageer op dit artikel