nieuws

Equity Estate doet eerste Nederlandse aankoop in Dordt

Beleggingen

VAF Instruments heeft 4.170 m2 bedrijfsruimte, 1.785 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen in Dordrecht verkocht aan een door Equity Estate gemanagede portefeuille. De koopsom bedraagt ongeveer 4,3 miljoen euro.

De bedrijfs- en kantoorruimte ligt aan Vierlinghstraat 24 in Dordrecht. De marktleider in maritieme meetsystemen huurt de bedrijfs- en kantoorruimte langjarig terug. Het complex is een moderne productiefaciliteit uit 2011 dat in de industriezone Amstelwijck aan de zuidwestzijde van Dordrecht ligt.

Het gebouw is de eerste acquisitie van Equity Estate, die zijn portefeuille wil uitbreiden tot 50 miljoen euro met verschillende typen langjarig verhuurd vastgoed op sterke locaties. Van Benthem & Keulen was betrokken namens koper als juridisch adviseur. CBRE heeft de verkoper in het gehele traject commercieel en technisch begeleid. Nauta Dutilh was betrokken als juridisch adviseur van verkoper.

Reageer op dit artikel