nieuws

Delta Lloyd Vastgoed verwerft 64 appartementen

Beleggingen

Delta Lloyd Vastgoed heeft onlangs 64 nieuwbouwappartementen aangekocht in Woerden ten behoeve van de vrije sector huur. De woningen zijn verdeeld over twee torens en zullen worden gerealiseerd nabij het station en centrum van Woerden

Naar verwachting zullen de woningen in het derde kwartaal van 2017 worden opgeleverd.
Ontwikkelaar van de woningen is Hollands Midden, onderdeel van de Rijnstaete Groep in samenwerking met Bolton Ontwikkeling. Capital Value begeleidde de aankoop namens Delta Lloyd Vastgoed in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff. De woningen maken onderdeel uit van het plan Woerden Centraal, een ontwikkeling op het voormalige Campina-terrein. Een groot deel van deze ontwikkeling is reeds gerealiseerd ten behoeve van de koop- en zorgsector.

Reageer op dit artikel