nieuws

CBRE GI en Boelens de Gruyter winnen tender Blok 4H

Beleggingen

De gemeente Amsterdam heeft CBRE Global Investors en Boelens de Gruyter geselecteerd voor de woningbouwontwikkeling van blok 4H in het Amstelkwartier.

CBRE GI en Boelens de Gruyter winnen tender Blok 4H

Dat maakten de partijen 9 juni bekend. Op de locatie zal Boelens de Gruyter een appartementencomplex inclusief commerciële ruimte op de begane grond realiseren. CBRE neemt het complex op in zijn Dutch Residential Fund. Naar verwachting begint de bouw in 2017. Het complex krijgt een oppervlakte van 4.600 m2, waarvan 4.100 m2 voor woningen, blijkt uit een eerdere melding op Tenderned.nl.

Amstelkwartier maakt deel uit van het woon/werkgebied Overamstel. CBRE Dutch Residential Fund breidt met deze acquisitie zijn woningportefeuille verder uit richting Amsterdam. Met huren van maximaal 971 euro en een energieprestatiecoëfficient van 0,15 sluit het project goed aan bij de doelstellingen van duurzaamheid en betaalbaarheid van CBRE GI, stelt de vastgoedvermogensbeheerder. 

Reageer op dit artikel